ID06 Bolagsdeklaration är ett verktyg för bevakning av leverantörer och underleverantörer i ett projekt. Ett projekt kan till exempel vara en byggarbetsplats eller ett ramavtal. Verktyget ger dig löpande information om bland annat leverantörens status, registrering i svenska register, restförda skatter och avgifter, betalningsanmärkningar och betalning av arbetsgivaravgifter. ID06 Bolagsdeklaration ger dig också systematiskt varningar enligt ett av ID06 uppsatt regelverk.

För att börja använda ID06 Bolagsdeklaration behöver man först registrera sitt företag på www.id06.se. Efter att företaget är anslutet kan man skicka in en intresseanmälan för att påbörja anslutningsprocessen till tjänsten.

Inom kort lanseras även en automatiserad föranmälan kopplad till en av licensmodellerna, som kommer att publiceras under hösten. Men för den som inte orkar vänta, går det bra att skicka in en intresseanmälan redan nu för att testa tjänsten!

Publicerad
Senast uppdaterad