Den 29 november bjuder Byggherrarna, i samarbete med Byggföretagen, Byggcheferna och Binosight, in till eventet ”Det Goda Projektet” på Norra Latin i Stockholm. Det kommer bland annat handla om ledarskap, upphandling, kunskapsintegration och samverkan, olycksfria och sunda arbetsplatser.

Det Goda Projektet fokuserar på att höja kvalitetsnivån i byggprojekten, där Rättvist byggande är en av pusselbitarna som kan bidra med att ge konkreta tips och goda exempel på vad man kan göra för att undvika arbetslivskriminalitet inom byggsektorn.

Eftersom jag kommer att ge lite konkreta tips på eventet så känns det lite skönt att för en gångs skull fokusera på det goda, säger Morgan Jansson.

Ta del av intervjun med Morgan i Byggvärlden, där han berättar om branschens stora utmaningar och vilka tips Rättvist byggande kommer att delge på eventet.

Läs hela intervjun med Morgan Jansson här

För mer information och anmälan till "Det Goda Projektet"

Publicerad
Senast uppdaterad